2013 m. birželio 24 d., pirmadienis

Pirmasis "sukurtadienis"!!!



   Net nesitiki, kad taip greitai pralėkė vieneri metai! Pirmieji žingsneliai buvo tikrai nedrąsūs, bet kuo toliau tuo jie darėsi tvirtesni bei stabilesni. Nors dar ir nesijaučiu patyrusia tinklaraštininke, geriau tiktų pasivadinti savamoksle mėgėja, bet viliuosi laikui bėgant mano įgūdžiai (ir iškalba) patobulės :)
   Kaip prabėgo šie metai? Sakyčiau tikrai puikiai :) Perskaitytos ir aprašytos 60 knygų, peržiūrėti ir aptarti 22 filmai (iš tikrųjų būtų daugiau, bet tiek tespėjau, o ir šeip knygoms visada skiriu ir skirsiu pirmenybę ;) ), džiaugiuosi spėjusi užsiregistruoti į Knygų iššūkį 2013 (tiesa, dar tik 4 knygeles teperskaičiau, kadangi neišmokau atsikratyti įpročio glėbiais imti knygų iš visų, kas tik pasiūlo, o savas vis atidėti kitam kartui :] ), per metus sukaupiau 10395 tinklapio peržiūrų ( :o ) ir kas labiausiai džiugina - turiu 17 sekėjų :) Linkėjimai jiems ;)*
    Tiesa, dar šia proga sukursiu naują skiltį {asmenybės}, kurioje talpinsiu autorių, kūrėjų biografijas, įdomius faktus, žodžiu viską, ką tik pavyks surasti. Pastebėjau, kad apie knygas žinau nemažai, tačiau žinios apie autorius deja labai skurdžios, todėl ir gimė ši idėja, nes tokių kaip aš manau yra ir daugiau :) jeigu ką pamiršiu ar praleisiu paminėti apie asmenybes, prašau mane papildyti komentaruose :) 
  "Sukurtadienio" proga į savo sveikatą išgersiu kavos, suvalgysiu trešnių bei pasigriebusi knygą įsirangysiu į fotelį ir skaitysiu, skaitysiu, skaitysiu.... ;]]] Geros dienos visiems!

10 komentarai (-ų):

Juste rašė...

Sveikinu!

Graca rašė...

ačiū :))

alyvinė rašė...

Nuoširdžiausi sveikinimai! :)Nors mano vardo ir nėra tarp tų 17 sekėjų, bet aš tikrai esu tavo gerbėja. :) Taigi, jų jau 18. :)

Graca rašė...

Labai ačiū! Tikrai labai džiugu girdėti, jog turiu jau 18 sekėjų :]]]] dėkui dar kartelį ;]

Unknown rašė...

Sveikinimai!

Graca rašė...

dėkui ;]]]

Vivija rašė...

Sveikinu su sukurtadieniu :) daug džiugių akimirkų ir naujų įrašų linkiu :) Lauksime daugiau puikių įrašų :)

Graca rašė...

ačiū labai už sveikinimą bei gražius, širdį glostančius žodžius :)

Sandra rašė...

Sveikinimai :)
Džiaugiuosi dėl tavo sėkmės ir ryžto rašant blogą :)
Ir smagu, jog mūsų blogų ,,sukurtadieniai" skiriasi vos keliom dienom :P

Graca rašė...

Ačiū! :)
o geras, matyt birželį būtų galima pavadinti tikru kūrybos mėnesiu, nes pastebėjau, jog nemažai tinklaraščių buvo sukurti būtent šiuo laikotarpiu :) vasara įkvepia :]

Rašyti komentarą