2013 m. birželio 24 d., pirmadienis

Filmas: "Apelsinai/The Oranges" 2011



   Aprašymas. Dvi šeimos gyvena kaimynystėje ir palaiko labai draugiškus santykius. Viskas pasikeičia, kai padėkos dienai grįžta dukra palaidūnė, kuri neseniai išsiskyrė su savo sužadėtiniu. Vietoj to, kad susidomėtų kaimynų žaviu sūnumi, jinai užmezga romaną su kaimynų šeimos galva. Tarp suaugusio vyro ir jaunos merginos užmezga meilės romanas. Abiejų šeimų nariai lieka labai nustebinti dėl šitokio jų poelgio.

Žanras: Komedija / Romantinis / Drama
Vaidina: Leighton Meester, Hugh Laurie, Catherine Keener, Adam Brody
Režisierius: Julian Farino
Šalis: JAV
Trukmė: 1 val. 30 min.

  Tai filmas apie dvi šeimas, kurias jungia ne tik kaimynystė, bet ir ilgalaikė draugystė. Kai žmones saisto tokie glaudūs ryšiai, jie yra tarsi priklausomi vienas nuo kito. Man norisi šių šeimų narius palyginti su domino, kurie sudėti į eilę - jei griūna vienas griūna ir kiti. Panašiai viskas vyksta ir filme, kuriame dėl dviejų žmonių poelgio keičiasi ir kitų gyvenimai, tarpusavio santykiai. Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - kartais kardinalios permainos būna labai reikalingos. 
   Išties visai įdomus, nebanalus filmas su lengva ironija, humoru ir aišku drama. Kažkaip nesiverčia liežuvis (nesispaudo klaviatūra :)) ) vadinti komedija, kaip kad radau žanro aprašymuose. 
   Tiesa, pavadinimas man vis dar tikra mįslė - prie ko čia apelsinai? :)

P.s. labai keista buvo matyti H. Laurie visai kitame amplua, vis bandžiau slopinti norą įžvelgti dr. House :]

Vertinimas 5/5

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą