2015 m. sausio 11 d., sekmadienis

Filmas: "Iltis / Tusk" 2014


   Siužetas. Volisas (akt. Justin Long) ir Tedis (akt. Haley Joel Osment) – populiarios radijo laidos vedėjai, joje aptarinėjantys interneto frykus bei karts nuo karto vykstantys pas juos į svečius. Radęs įdomų pašnekovą Volisas leidžiasi Kanadon, kur ketina susitikti su interneto sensacija tapusiu vyruku. Deja, netrukus žurnalisto laukia nusivylimas – pašnekovas pasirodo esąs mirusiu, o kartu su juo dingsta ir medžiaga radijo laidai, tačiau Volisas nė neketina namo grįžti tuščiomis. Juolab, netrukus sulaukia kvietimo iš senuko Howardo (akt. Michael Parks), garantuojančio nemokamą apgyvendinimą ir neišsemiamą pasakojimų aruodą.

    Deja, po šio vizito Volisas netrunka pradingti tarytum į vandenį... Jo mergina (akt. Genesis Rodriguez) ir geriausias draugas leidžiasi į žurnalisto paieškas, atvedusias į policininko – veterano, ieškančio dingusių žmonių, namus (akt. Johnny Depp). Manydama, jog Volisas tapo serijinio žudiko auka trijulė leidžiasi jo pėdsakais, tačiau nė nenutuokia, jog tikroji tiesa yra tokia baisi, jog ja pernelyg sunku patikėti - kuomet manai, jog baisiau būti nebegali, viskas virsta pačiu baisiausiu košmaru. Niekas nenorėjo mirti Kanadoje, bet ar mirtis yra baisiausia kas galėjo nutikti?..

Režisierius: Kevin Smith
Aktoriai:   Haley Joel Osment, Genesis Rodriguez, Justin Long ect.
Žanras: Siaubo
Šalis: JAV
Trukmė: 102 min.
IMDB: 5,6/10
 
 
    Vienintelis iškilęs klausimas peržiūrėjus filmą - kuo svaiginosi režisierius kurdamas šią nesąmonę? Nesinori net plačiau aprašinėti šitą absurdišką filmą, nes vėl susinervinsiu :) Kam rekomenduočiau? Niekam, net priešams :D
 
Vertinimas 0/5 (norisi duoti visus -5 :) ) 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą