2013 m. lapkričio 28 d., ketvirtadienis

Filmas: "Apsimesk mano vaikinu/20 ans d'ecart" 2013



 
   Aprašymas. Madingo gliancinio žurnalo redaktorė Alisa Lantes turi nepriekaištingą skonį, didelę darbo patirtį ir „geležinės ledi“ reputaciją. Tačiau vieną dieną jos viršininkas leidžia jai suprasti, kad žurnalo jaunimui redaktorė turėtų būti labiau drąsi ir provokatyvi. Sprendimas ateina netikėtai – po atsitiktinio susitikimo su nepažįstamu vaikinu šou biznio padangėje pradedamas skleisti gandas apie jos romaną su 18-mečiu studentu. Pasirodo, suteršta garbė kaip tik tai, ko reikia, norint kopti karjeros laiptais aukštyn! Tačiau kur dingti nuo vaikino, kuris rimtai į tave įsimyli?

Režisierius: David Moreau
Aktoriai: Virginie Efira, Pierre Niney, Charles Berling, Gilles Cohen, Amélie Glenn, Camille Japy 
Žanras: romantinė komedija.
Trukmė: 92 min.

 Tai smagus ir mielas, tačiau tikrai nebanalus, filmas apie du žmones, kuriuos suveda atsitiktinis susitikimas lėktuve - viskas nuo to ir prasideda. 
  Nors ir lengvo pobūdžio, tačiau filmas gan gerai atskleidžia tai, kad žmonės per daug linkę nusistatyti sau /ir kitiems/ tam tikrus rėmus ar ribas (šiuo atveju nemažas amžiaus skirtumas), kurie neretai užkerta kelią į laimę. Ir iš tikrųjų, pagalvojus, labai sudėtinga "peržengti per save" ir pradėti į gyvenimą žiūrėti kur kas paprasčiau. 
  Daugiau nesiplėtosiu, patys pažiūrėkit ;) ypač rekomenduoju tiems kam patinka romantika ir prancūziškai subtilus humoras (žiūrėdami nepamirškite taurės vyno ;)
Vertinimas 5/5

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą