2012 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

Filmas: "Draugiškas seksas/Friends with Benefits" 2011



    Oficialiai. Dilanas ir Džeimė – draugai. Dilaną ką tik paliko Keila, o Džeimė neseniai išsiskyrė su Kvinsiu. Tad jie praleidžia daug laiko kartu ir lieja vienas kitam širdis dėl asmeninių problemų: Dilanas skundžiasi emociniu šaltumu, o Džeimė emocinėmis traumomis. Abu draugiškai nusprendžia, kad būtų paprasčiau, jei kūniškų malonumų netemdytų sudėtingų santykių šešėlis. Kaip tarė, taip padarė: Dilanas ir Džeimė užsiima draugišku seksu, t.y. seksu be įsipareigojimų. Tačiau, kaip geriausias draugas Tomis įspėjo Dilaną, moteris žemiau juostos turi ne penį, o vaginą, ir to niekuomet nereikia pamiršti. Taigi, draugiškas seksas priklauso maždaug tai pačiai kategorijai kaip vienaragiai ir paukščių pienas, ir Dilanas su Džeime netrunka tai suprasti. Į Dilano ir Džeimės draugiško sekso sesijas pamažu įsėlina jausmai ir užuominos į galimus santykius. Situaciją dar labiau komplikuoja Dilano pažintis su ekscentriška Džeimės motina ir Džeimės viešnagė Dilano šeimoje...


   "Draugiškas seksas" - tinkamas filmas smagiai praleisti jaukų vakarą, o dar geriau jį žiūrėti su linksma kompanija, kaip tai padariau aš. 
   Žiūrėdama labai prisijuokiau, gale filmo, kaip man įprasta - susigraudinau  (uuups! :) ) 
   Asmeniškai mane labiausiai sudomino filmo tema, kadangi gyvenime turiu kone identišką pavyzdį tokios draugystės, kuri vaizduojama filme - vien seksas, be jausmų (ech... kaip naivu tikėti, kad šiuos du veiksnius galima griežtai ir ilgam atskirti). Tad buvo labai įdomu stebėti kuo čia viskas baigsis.
  Taigi - rekomenduoju, nors ne šedevras, bet visgi smagus filmukas.

Vertinimas 4+/5

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą