2013 m. spalio 13 d., sekmadienis

Filmas "Vienišas klajūnas/The Lone Ranger" 2013



   Siužetas. Harmoningai pindamas veiksmo filmo ir komedijos elementus režisierius Gore Verbinski pristato istoriją apie indėną Tonto (akt. Johnny Depp), eiliniam Teksaso reindžeriui Džonui Reidui (akt. Armie Hammer) padėjusį tapti legendiniu kovotoju už teisybę.
   Laikais, kai pirmieji geležinkeliai pakeitė žmonių suvokimą apie pasaulio valdžią ir galią, Amerikos žemes ryja korupcija ir godumas... Slėpdamasis po kauke Džonas ir ištikimas jo draugas Tonto tampa pagrindiniais Teksaso žemes apraizgiusių intrigų kovotojais. Du skirtingi vyrai, paties likimo suburti kovai prieš bendrą priešą, privalo išmokti dirbti kaip viena komanda – tik dirbdami išvien jiedu apgins tai, dėl ko kovoja...

Epizodas iš filmo
   Pagal to paties pavadinimo 1949-ųjų televizijos serialą sukurtame filme – įspūdingos gaudynių scenos, susišaudymai, kaskadiniai triukai, draugystė ir kova už teisingumą.

Trukmė: 149 min
Režisierius: Gore Verbinski
Žanras: Veiksmo, Nuotykių 
Aktoriai: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson ir kiti

   Jeigu ne puikūs ir patyrę aktoriai filmas būtų visiškas šlamštas... Nei aiškios siužeto linijos, nei prasmės. Daug specialiųjų efektų, daug veiksmo vien dėl veiksmo ir šiek tiek humoro.
   Vis dar stebiuosi - kokio velnio aš jį žiūrėjau? Juk niekad nemėgau vesterno tipo filmų, matyt dėl J. Depp'o susigundžiau peržiūrėti šį iki begalybės užtęstą filmą.

Vertinimas 2-/5

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą