2015 m. sausio 2 d., penktadienis

Filmas: "Sugundytas / Derailed" 2005


   Siužetas. Liusinda atsitiktinai traukinyje susipažįsta su Čarlzu. Abu jie turi sutuoktinius ir vaikų, tačiau netikėta pažintis greitai virsta beprotišku romanu. Deja, netrukus ši aistra abiem taps tikru košmaru.

    Į meilužių viešbučio kambarį įsilaužia ginkluotas užpuolikas. Ir jis nori ne tik pinigų... Tiksliau, jis nori jų daug. Nuo šios akimirkos ramus vyriškio ir moters gyvenimas tampa nesibaigiančia bauginimų, šantažo, prievartos ir nusikaltimų virtine.
 
Režisierius: Mikael Håfström 
Aktoriai: Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel, Melissa George ect.
Žanras: Trileris/Drama
Šalis: JAV
Trukmė: 107 min.
 
   Labai seniai berašiau apie filmą, kurį žiūrėjau. Ir ne dėl to, kad nežiūrėjau, o dėl to, kad tingėjau. Taip, tokia mano vieša gėda. Taigi, bandau taisytis, visgi nauji metai - savotiškai nauja pradžia :) 
  Šis filmas prasidėjęs kaip drama ar net kaip lengvas romantinis filmukas sužiūrimas vakare per kompiuterį, viena akimi naršant internete, išsirutuliojo į rimtą ir dėmesį kaustantį trilerį. Patiko, jog scenarijus nebuvo tik šaudom-gaudom-ir sprogdinam. Žodžiu filmas su mintim, priverčiantis žiūrovą spėlioti kaip viskas baigsis.
    Keista buvo matyti J. Aniston vaidinančią ne komedijoje, ši permaina mane maloniai nustebino ir dar labiau sustiprino mano simpatiją šiai moteriai. Velniškai gera aktorė.
   Didžiausias trūkumas, mano nuomone, neužlaikyta atomazga. Labai jau greitai, paaiškėjus kas yra kas, viskas baigėsi. O gal tik man taip pasirodė, nes visada norisi užtęsti tai, kas patinka :)
 
Vertinimas 4+/5
 
 
 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą